Întrebări frecvente

Ce este inclus în prețul unei excursii?

Prețul unei excursii complete cu avionul include: biletul de avion dus-întors cu toate taxele incluse, cazarea pentru cel puțin o noapte într-un hotel de 3 stele (la cerere, se pot asigura mai multe nopți de cazare sau un hotel de categorie superioară), biletul de categorie standard (oriunde pe stadion, în funcție de disponibilitate, cel mai des la peluze), serviciile unui ghid.

Ce este inclus în prețul unui bilet?

Prețul include un bilet de acces la meci de categorie standard, cu loc oriunde pe stadion, in funcție de disponibilitate, cel mai des la peluze. Toate celelalte bilete de categorie superioară, în sectoarele alese de dumneavoastră sunt disponibile la cerere, cu un tarif suplimentar, conform prețurilor din oferta pe care o veți primi prin e-mail. Tarifele suplimentare diferă întotdeauna în funcție de importanța meciului.

Ce fel de bilet este inclus în prețul unei excursii?

Oferta unei excursii include întotdeauna un bilet de categorie standard. În funcție de meci și de disponibilitate, biletul standard poate avea locul oriunde pe stadion, cel mai des la peluze. Biletele de categorie superioară în sectoarele alese de dumneavoastră vi le putem oferi cu un tarif suplimentar, conform ofertei. Tarifele suplimentare diferă întotdeauna în funcție de importanța meciului. Categoriile biletelor sunt menționate pentru fiecare excursie pe site-ul nostru.

De ce se schimbă prețul unei excursii de pe site?

Acest lucru se întâmplă, în principal, din cauza prețurilor biletelor de avion, care se pot schimba zilnic și uneori chiar de la o oră la alta. Prețurile cresc pe măsură ce data meciului se apropie, astfel încât vă sfătuim să vă achiziționați excursia cât mai devreme posibil.

De ce prețul de pe site este diferit de cel trimis în ofertă, prin e-mail?

Pentru că prețurile excursiilor de pe site sunt întotdeauna stabilite, pornind de la un preț minim. Încercăm ca acestea să fie cât mai exacte, dar prețul final este influențat de mai mulți factori (locul de plecare și cel de destinație, prețul biletelor de avion, cazarea, categoria biletelor la meci etc.), conform cerințelor dumneavoastră. Ne adaptăm întotdeauna ofertele în funcție de dorințele fiecărei persoane, astfel încât să ne satisfacem fiecare client.

Până când este valabil prețul de pe site?

Este imposibil să stabilim un termen exact. Prețurile variază în funcție de prețurile biletelor de avion, cazare, bilete de meci și cerințele clientului.

Când ar trebui să rezerv excursia?

În cazul evenimentelor sportive, abordarea „last minute” nu este valabilă. Dimpotrivă, cu cât rezervați mai repede excursia, cu atât prețul va fi mai mic. Puteți profita de cele mai bune oferte pentru bilete și excursii, cu câteva luni înainte de meci. Biletele pentru cele mai importante evenimente sportive se epuizează cu mult timp înainte ca acestea să aibă loc. Este foarte dificil și mult mai scump să satisfacem dorințele clienților noștri, cu doar câteva zile înaintea unui meci, turneu sau competiții.

Cum pot să rezerv o excursie?

Cel mai simplu mod este să completați formularul de pre-rezervare atașat fiecărei excursii de pe site sau să ne scrieți cerințele dumneavoastră pe adresa info@fotbaltour.ro și vă vom trimite o ofertă personalizată. Nu ezitati să ne contactați în caz că aveți întrebări sau nelămuriri.

Cum trebuie să completez formularul de pre-rezervare?

Ideal ar fi să ne furnizați cât mai multe informații despre ceea ce vă doriți, pentru ca noi să vă putem pregăti oferta ideală, în funcție de cerințele dumneavoastră. Cele mai importante lucruri sunt locul de plecare/destinație, data plecării și a întoarcerii, numărul de persoane, numărul de nopți, categoria hotelului, categoria biletelor de meci, dacă doriți asigurarea transferului aeroport-hotel și orice alte cerințe speciale.

Ce se întâmplă după ce completez formularul de pre-rezervare?

În cel mult 24 de ore, dar de obicei mult mai devreme, veți fi contactat prin e-mail sau telefonic de către unul din angajații noștri. Dacă ne-ați furnizat toate informațiile necesare, vă vom trimite oferta noastră.

Prețul din ofertă este cel final?

Da, prețul din oferta pe care v-o trimitem pe e-mail este prețul final, fără alte taxe ascunse.

Până când este valabil prețul din ofertă?

Prețul din ofertă este garantat pentru 48 de ore de la primirea ofertei. Din cauza faptului că prețurile biletelor de avion, al cazarii și al biletelor la meci se schimbă deseori, suntem nevoiți să verificăm zilnic prețul excursiei.

Ce trebuie să fac dacă sunt interesat de excursie după primirea ofertei?

În caz că sunteți de acord cu oferta noastră, vom avea nevoie de datele dumneavoastră de facturare. În cazul persoanelor fizice, este vorba de nume și adresă. Pentru persoanele juridice, vom avea nevoie de datele de facturare ale firmei. După ce vom primi aceste informații, vă vom trimite factura prin e-mail, în cel mai scurt timp posibil.

Până când pot plăti factura?

Recomandăm clienților să plătească factura în cel mai scurt timp posibil, de preferință în ziua primirii ofertei. Dacă plata nu este făcută nici în ziua următoare, este posibil ca prețul excursiei să se schimbe și, în acest caz, vom pregăti o nouă ofertă și o nouă factură pentru dumneavoastră.

Cum pot plăti factura?

După primirea facturii, puteți efectua plata prin bancă (depunere sau transfer bancar) în contul nostru sau, mai simplu, folosind serviciul Internet Banking.

Când și cum voi primi informații suplimentare despre excursie?

Veți primi prin e-mail informații detaliate despre excursie cu aproximativ 7-10 zile înaintea plecării. Ne puteți însă contacta oricând prin e-mail sau telefonic dacă aveți întrebări sau nelămuriri în privința excursiei.

Când și în ce mod voi primi biletele de avion și celelalte documente necesare călătoriei?

Biletele de avion le veți primi în format electronic prin e-mail sau personal, la aeroport, înaintea decolării, în funcție de destinație și de compania aeriană. Celelalte documente (voucher pentru hotel, asigurare etc.) vor fi trimise prin e-mail sau predate personal, la aeroport.

Când și unde voi primi biletele de meci?

Acest lucru depinde întotdeauna în funcție de meci și de destinație. De obicei, biletele vă vor fi înmânate de delegatul nostru la sosirea în orașul de destinație sau vă vor aștepta la recepția hotelului într-un plic sigilat cu numele dumneavoastră. Acesta este un sistem sigur și verificat de transmitere a biletelor. Din păcate, de cele mai multe ori, nu vă putem trimite biletele acasă deoarece cluburile le eliberează deseori cu doar câteva zile înaintea meciului.

Ce documente îmi trebuie pentru călătorie?

Excursiile noastre sunt de obicei în țările Uniunii Europene (Anglia, Spania, Germania, Italia, Franța), astfel încât este suficient să aveți doar buletinul la dumneavoastră. Veți avea nevoie însă de pașaport când veți călători în țările din afara Uniunii Europene.

Călătoresc singur. Oferiți cazare și în camere single?

Prețul excursiei este calculat întotdeauna pentru o cameră dublă. Vă putem oferi și o cameră single, pentru un tarif suplimentar. Dacă nu vă deranjează, puteți, de asemenea, împărți o cameră dublă cu un alt client care călătorește tot singur.

În ce parte a orașului este amplasat hotelul?

Colaborăm cu diverse hoteluri din diverse orașe. De obicei, vă oferim hoteluri de 3 stele cu poziționare excelentă în raport cu stadionul și cu centrul orașului. Acestea au în apropiere o stație de metrou sau alte mijloace de transport. La cerere, vă putem oferi orice hotel, în funcție de disponibilitatea locurilor de cazare.

Ce lucruri pot/nu pot lua la stadion?

Vă recomandăm să luați cu dumneavoastră la stadion doar lucruri esențiale ca portofelul, actele personale și biletul la meci. Accesul cu aparate de fotografiat este permis, dar nu și în cazul aparatelor foto cu obiectiv foarte mare (ca acelea folosite de fotoreporteri). Majoritatea stadioanelor permit accesul cu genți sau rucsace mici. Fiecare persoană va fi controlată la intrare, iar uneori vi se va cere să arătați conținutul genții sau al rucsacului.

Când trebuie să merg la stadion?

Vă recomandăm să ajungeți la stadion cu o jumătate de oră înaintea începerii meciului. De obicei, porțile stadionului se deschid cu 2 ore înainte de meci. Fanii echipei gazdă vin la stadion uneori și în ultimul moment, așa că veți evita cozile dacă veți ajunge mai devreme la stadion.

Cum ajung la stadion?

Metroul este, în cele mai multe cazuri, modul cel mai simplu și cel mai rapid de a ajunge la stadion, din orice parte a orașului. Trebuie însă să vă așteptați la faptul că, înainte și după meciuri, vagoanele metrourilor se pot aglomera și astfel călătoria poate dura mai mult. Vă vom explica întotdeauna drumul spre stadion, înainte de excursie, iar ghidul nostru vă poate ajuta și el, la fața locului.

Unde mă așez pe stadion?

Fiecare bilet are tipărit numărul sectorului, rândul și locul dumneavoastră. Organizatorii prezenți în fiecare sector al stadionului vă vor ajuta, cu plăcere, să vă găsiți mai ușor locul.

Merg la meci cu un prieten/grup de prieteni. Vom sta împreună?

Pentru fiecare meci, vă garantăm 2 bilete cu locuri alăturate. În cazul grupurilor mai mari, încercăm întotdeauna să vă asigurăm locuri unul lângă altul, dar nu putem garanta acest lucru pentru fiecare meci.

Pot să fac un tur al stadionului?

Vizitarea stadioanelor este posibilă doar în zilele în care nu sunt meciuri. Dacă doriți, vă putem oferi bilete pentru vizitarea stadionului sau puteți să vi le cumpărați singuri de la stadion.

Care este programul excursiei?

Vă puteți face programul, în funcție de preferințele dumneavoastră. Desigur că principalul eveniment este meciul. Puteți alege să faceți turul orașului, să mergeți la alte evenimente sportive, să vă bucurați de principalele atracții turistice, să vă relaxați în parcuri sau să încercați mâncărurile tradiționale locale.

Ghidul va sta cu mine pe toată durata excursiei?

Ghidul nostru va pleca cu grupul de pe aeroport sau vă va aștepta la aeroport în orașul de destinație sau la hotel. Acest lucru depinde întotdeauna, în funcție de meci sau de destinație. Ghidul vă va însoți în timpul transferului de la aeroport la hotel și în timp ce vă cazați. Vă va înmâna biletele de meci și vă va oferi informații despre oraș, transport sau drumul spre stadion. În caz că vreți să faceți un tur al orașului, ghidul vă poate recomanda cele mai bune restaurante și vă poate da sfaturi utile.

Trebuie să stau alături de ghid pe toată durata excursiei?

Bineînțeles că nu. Clienții au libertate absolută și pot utiliza seviciile ghidului, în funcție de propriile nevoi sau pentru situații de urgență.

Trebuie să-mi fac asigurare de călătorie?

Prețul excursiei nu include și asigurarea. Vă recomandăm însă să adăugați o asigurare completă de călătorie special creată pentru excursiile la fotbal, pentru 3,50 €/persoană/zi. Marele avantaj al asigurării este că, printre altele, în cazul anulării excursiei, vă puteți recupera până la 90% din sumă.

Vreau să merg în excursie, dar vreau să plec/să mă întorc mai devreme/mai târziu. Se poate?

Datele din excursie nu trebuie să fie întotdeauna definitive. Ne bucurăm să vă putem schimba datele de plecare/întoarcere, după dorințele dumneavoastră. Pentru noi, este important să vă simțiți confortabil și să ajungeți întotdeauna la timp, la meci.

Vreau să merg la un meci pe care nu îl aveți în ofertă. Îmi puteți personaliza o excursie?

Vă putem pregăti o excursie la orice eveniment sportiv din lume, conform cerințelor dumneavoastră. În afară de fotbal, am călătorit alături de clienții noștri la meciuri de tenis (Roland Garros, Wimbledon), handbal, baschet, Mari Premii de Formula 1, competiții de ciclism (Turul Franței) și sporturi de iarnă.

Vreau să ofer cadou o excursie. Pot să cumpăr un card cadou?

Puteți face cadou orice excursie din oferta noastră, sub forma unui card cadou pentru ziua de naștere, aniversarea căsătoriei, ziua îndrăgostiților, absolvire, cadou pentru parteneri de afaceri sau angajați. Șansa de a-ți vedea, pe viu, echipa preferată și de a trăi atmosfera unică de pe un stadion plin este visul oricărui fan. Vă putem personaliza cardul cadou. Dacă nu doriți să cumpărați o anumită excursie, puteți dărui un card cadou pentru orice sumă. Cardurile sunt făcute dintr-un material special, de calitate și pot fi inscripționate cu un text ales de dumneavoastră.