Real Madrid – Valencia (cu avionul)

Veniți cu noi pe Bernabeu și bucurați-vă, în direct, de cele mai mari vedete ale fotbalului! 

Pachetul complet al excursiei la meciul Real Madrid – Valencia cu prețul de la 430 euro include:

 • Bilet de avion dus-întors la Madrid
 • Cazare la un hotel de 3 stele cu poziționare excelentă, în centrul orașului
 • Bilet de categoria 3 – oferim categorii superioare la cerere
 • Asistență telefonică non-stop
 • Asigurare
  • posibilitatea de a comanda o asigurare specială pentru excursiile de fotbal la prețul de 3,5€ / zi
 • Călătorim la evenimente sportive din toată lumea, din anul 2008. Părerile clienților / Despre noi 

Legendarul stadion Bernabeu va fi din nou scena avalanșei ofensive a atacului Realului. Veți putea trăi senzația că vă aflați într-un vulcan de 80.000 de oameni, amintire care vă va rămâne întipărită in minte pentru toată viața. 

Madridul este un oraș plin de surprize, cu o mulțime de atracții turistice, pe lângă fotbal. Alături de ghidul nostru, puteți vizita centrul Madridului cu superbele sale clădiri și monumente, puteți face turul stadionului Santiago Bernabeu și să vă cumpărați suveniruri de la magazinul oficial al Realului. 

Excursia poate fi diversificată pentru a include un program suplimentar, conform dorințelor dumneavoastră. După ce ați admirat atracțiile turistice din Madrid, ca Puerta del Sol, Plaza Mayor, muzeul Prado sau parcul Retiro, vă puteți petrece seara într-o atmosferă relaxantă într-unul din restaurantele tradiționale spaniole, cu un spectacol de flamenco. De asemenea, puteți merge la o coridă pe celebra arena Las Ventas sau puteți face cumpărături la târgul de duminică – El Rastro – care se desfășoară pe străduțele încântătoare din centrul vechi.

Fanii sportului se pot bucura în weekend și de alte evenimente sportive. Baschetul și futsalul sunt foarte apreciate, iar dacă vreți să rămâneți aproape de fotbal, vă putem oferi bilete la meciurile celorlalte echipe din Madrid – Atletico, Getafe sau Rayo Vallecano.

Pe durata excursiei, veți avea parte de serviciile ghidului nostru, astfel încât să nu mai aveți nici o grijă și să puteți să savurați weekendul fotbalistic în Madrid.

Dacă sunteti interesat de excursia la meciul lui Real Madrid, CONTACTAȚI-NE.

Părerile clienților de la meciurile lui Real Madrid, Valencia

Fiecare client are parte de propria sa experiență, iar părerile clienților pot varia.

 • A fost o experiență nemaipomenită. Am fost la meciul Real Madrid - PSG și am achiziționat doar biletul la acest meci. A fost de categorie superioară, dar a meritat fiecare ban în plus. Practic am stat la nici 10 m de gazon. Comunicarea cu domnul Perojuc a fost excelentă. Livrarea biletului a fost în format electronic. Recomand aceasta agenție și pe domnul Perojuc. Cu siguranță voi mai apela la dânsul.
  Ionuț Negrău | Real Madrid - PSG | 14.2.2018
 • Recomand cu încredere FotbalTour.ro. am fost cu ei la un meci de liga campionilor  Real Madrid - Manchester City și totul a decurs perfect ! mulțumesc
  Bogdan Chifor | Real Madrid - Manchester City | 26.2.2020

Despre cluburi

Real Madrid

Real Madrid este cel mai de succes club de fotbal din istorie. A fost desemnat clubul secolului XX de FIFA. Madrilenii au câștigat de 13 ori cel mai important trofeu din fotbal - Liga Campionilor. Echipa își joacă meciurile de acasă pe stadionul Santiago Bernabeu. Marea rivală este FC Barcelona, iar derby-ul Madridului este disputat cu Atletico. Filosofia Realului este simplă - echipa trebuie să fie alcătuită din cei mai buni fotbaliști ai planetei, iar sumele cheltuite pentru aducerea lor ating uneori cote fabuloase. Legendele clubului sunt Di Stefano, Gento, Puskas, Butragueno, Hugo Sanchez sau Raul. Real e singura echipă din istoria fotbalului care a reușit să își apere cu succes trofeul în Liga Campionilor. A facut-o chiar de 2 ori, in 2017 si in 2018. Știați că Alfredo Di Stefano, unul din fotbaliștii emblematici ai Realului, a semnat mai întâi cu Barcelona? A și jucat un meci amical la Barcelona, înainte să treacă la marea rivală și să devină legenda lui Real Madrid.

Valencia