Manchester United – Liverpool

Veniți cu noi să admirați vedetele lui United pentru o experiență de neuitat pe ”Teatrul Viselor”!

Pachetul complet al excursiei la meciul Manchester United – Liverpool cu prețul de la 680 euro include:

 • Bilet de avion dus-întors
 • Cazare la hotelul de 3 stele Premier Inn
 • Bilet categoria 3 – oferim categorii superioare la cerere
 • Serviciile unui ghid la Manchester
  • Călătorim la evenimente sportive din toată lumea, din anul 2008. Pentru excursiile de grup, veți beneficia de un ghid experimentat și mereu gata să vă ajute. Părerile clienților / Despre noi 
 • Asistență telefonică non-stop

United oferă un nou spectacol minunat pe Teatrul Viselor. Vă invităm să trăiți o aventură unică alături de FotbalTour.ro!Manchester nu este doar un oraș cu două echipe de top care trăiește pentru fotbal. Este, de asemenea, o destinație dedicată turiștilor cărora le place să descopere orașul la pas. Puteți explora străduțele din centrul vechi, care se află în patrimoniul UNESCO. Multitudinea de canale și mori de apă completează atmosfera specială din Manchester.

Dacă vizita pe Old Trafford și cumpărăturile făcute din uriașul magazin al lui United nu v-au stins setea de fotbal, puteți vizita Muzeul Național al Fotbalului, care primește fanii din întreaga lume chiar aici, la Manchester. Dacă vă plac și sporturile de iarnă, în oraș există o arenă acoperita pentru iubitorii de schi și snowboarding.

Alături de ghidul nostru, puteți experimenta atmosfera specială din satele de lângă Manchester, unde pub-urile tipic britanice vă așteaptă cu degustări de bere locală și mâncare tradițională delicioasă.

Dacă sunteți interesat de excursia la meciul lui Manchester United, CONTACTAȚI-NE!

Părerile clienților de la meciurile lui Manchester United, FC Liverpool

Fiecare client are parte de propria sa experiență, iar părerile clienților pot varia.

 • Buna ziua, In data de 15.04.2018 am fost la Manchester United - West Bromwich Albion. Profesionalism desafarsit din partea celor de la Fotbal Tour, asistenta telefonica la orice ora, bilete de avion dus-intors, conditii hoteliere de exceptie, locuri foarte bune pe stadion (la aproximativ 20 m de gazon, mai exact in al 14-lea rand, bineinteles contra cost dar asta a fost alegerea mea). Recomand cu incredere Fotbal Tour pentru evenimente sportive. Eu unul cu prima ocazie si posibilitate voi apela cu mare incredere!!!
  Darius Gliguta | Manchester United - West Bromwich Albion | 15.4.2018
 • Am fost la finala Cupei Angliei si as dori sa remarc profesionalismul firmei Fotbal Tour. Asistenta la fata locului a fost excelenta, am avut o colaborare buna cu trimisul firmei respective. Voi apela din nou cu prima ocazie la serviciile firmei pentru ca stiu ca ma pot baza pe ei si livreaza intocmai ce promit.
  Dan Simion | Chelsea - Manchester United | 19.5.2018

Despre cluburi

Manchester United

Finalul erei Ferguson și a generației Giggs / Scholes a prins-o nepregătită pe Manchester United. Echipa nu mai joacă an de an în Champions League. Fanii au fost nevoiți să se obișnuiască cu schimbările dese de antrenor. Cu toate acestea, United a devenit în deceniul trecut cel mai de succes club din istoria Angliei după ce a cucerit titlul cu numărul 20! Fanii de pe Old Trafford îl așteaptă cu nerăbdare pe urmașul lui Ferguson. United a câștigat de 3 ori Liga Campionilor, în anii 1968, 1999 și 2008. Știați că primul nume al echipei a fost Newton Heath, iar culorile clubului erau verde și galben? Clubul și-a schimbat numele în Manchester United în 1902, după ce a fost la un pas de faliment. Manchester Celtic și Manchester Central au fost celelalte variante pentru denumirea clubului.

FC Liverpool

FC Liverpool este cel mai de succes club englezesc în cupele europene și al doilea cel mai titrat club din Anglia. Vremurile gloriei maxime au apus însă. Liverpool n-a mai sărbătorit un titlu în campionat din 1990! În ciuda acestui fapt, legendarul Anfield este plin la fiecare meci. În momentul în care din înaltul peluzei The Kop începe să răsune celebrul ''You'll never walk alone'', ți se face pielea găină. Și începi să înțelegi de ce Liverpool e un club special. Everton e marea rivală din oraș cu care Liverpool se bate în fiecare an în derby-ul de pe Merseyside. Liverpool a câștigat de 6 ori Liga Campionilor. Bob Paisley este antrenorul legendar care a câștigat de 3 ori Cupa Campionilor cu Liverpool. Știați că Anfield a fost inițial stadionul lui Everton? Liverpool a început să joace pe Anfield doar după ce Everton s-a mutat pe Goodison Park, aflat la doar câteva sute de metri depărtare de Anfield.