Finala Europa League – Marseille-Atletico

Finala Europa League 2018, Marseille – Atletico, se va juca pe superbul stadion al luminilor din Lyon, cu o capacitate de 60.000 de locuri. Fiți pe stadion pentru spectacolul din finala Europa League! 

Pachetul complet al excursiei cu avionul la finala Europa League cu prețul de la 750 euro include:

 • Bilet de avion dus-intors la Lyon cu toate taxele incluse
 • Cazare la un hotel de 3 stele cu poziționare excelentă, în raport cu stadionul și cu centrul orașului
 • Bilet de categorie UEFA standard
 • Serviciile delegatului nostru la Lyon pentru un grup de peste 20 de persoane
  • Călătorim la evenimente sportive din toată lumea, din anul 2008. Pentru excursiile de grup, veți beneficia de un ghid experimentat și mereu gata să vă ajute. Despre noi
 • Asistență telefonică non-stop

Finala se va juca pe superba arenă Parc Olympique Lyonnais, iar atmosfera va fi una magică! 

Lyon va trăi pentru fotbal la jumătatea lunii mai. Zeci de mii de fani ai finalistelor vor invada orașul, iar atmosfera va fi una specială.

Lyon se află pe ruinele vechii cetăți Lugdunum, care era cândva centrul Galiei. Acum, al treilea oraș al Franței este un loc important pentru oamenii de afaceri și în același timp, capitala franceză în materie de gastronomie. Datorită importanței sale istorice, la Lyon veți avea ocazia să desoperiți un cartier roman încântător în care se găsește chiar și un amfiteatru.

lyon 5

Centrul vechi este format din cartierele Saint-Jean și Saint-Georges, acolo unde, în afară de arhitectura medievală, se găsesc și principalele monumentele ale orașului.​ Hôtel de Gadagne datează din secolul al XV-lea. Aici puteți vizita muzeul de istorie și frumosul muzeu al păpușilor! 🙂

La Lyon, se găsește și al doilea cel mai important muzeu de artă din Franța, după Luvru. ​Musée des Beaux Arts atrage milioane de vizitatori în fiecare an.

Colline de la Croix-Rousse este un alt cartier încântător care se găsește pe o colină din Lyon. Acesta este faimos pentru așa-numitele traboules, frumoasele coridoare arcuite care se găsesc între clădirile din această zonă a orașului.

Cartierul Presqu’ile este inima orașului, o peninsulă cu o arhitectură superbă. Este suficient să menționăm că Place Bellecour este cea mai mare piață pietonală din Europa! În centrul pieței, tronează statuia lui Ludovic al XIV-lea. În același cartier, se găsește și ​Place des Terreaux. În secolul al XVIII-lea, aceasta a făcut parte din fortificațiile orașului, iar 400 de ani mai târziu, a fost transformată într-o piață. Acolo s-au petrecut execuțiile prin ghilotinare, în timpul Revoluției Franceze. În nordul pieței, se găsește o frumoasă fântână făcută de Frédéric Bartholdi, faimosul arhitect al Statuii Libertății. 

Capitala gastronomiei franceze

Bucătăria locală a fost influențată în secolul al XVI-lea de regina Franței, Caterina de Medici (soția lui Henric al II-lea), care a a adus la Lyon un bucătar vestit din Florența. A apărut astfel o combinație unică între talentul bucătăriei italiene și delicioasele ingrediente ale bucătăriei franceze. Încercați așadar specialitățile localeRosette de Lyon este numele unui salam delicios! Alte feluri renumite sunt celebrul coq-au-vin, salata lyoneză sau cartofii franțuzești. Marron glacé este cel mai bun desert – castane în cremă de zahăr ars.

Finala Europa League va fi, așadar, un festival fotbalistic și turistic de excepție! Nu ratați punctul culminant al acestui sezon european și veniți cu noi la Lyon.

Vă putem configura cu plăcere excursia completă conform cerințelor dumneavoastră (transport cu avionul, durata șederii, alegerea hotelului, poziționarea biletelor pe stadion, precum și un program suplimentar). CONTACTAȚI-NE!

Părerile clienților de la meciurile lui Marseille, Atletico Madrid

Fiecare client are parte de propria sa experiență, iar părerile clienților pot varia.

 • Salut

  Am fost la meciul Atletico Madrid- FC Liverpool din liga campionilor Totul a fost ok la meci.Stadionul Wanda Metropolitano Super! bilete foarte bune mulțumesc Tibor și FotbalTour vorbim la turul următor să vedem cine se califică mai departe

  cu stimă  Mihai

   
  Mihai | Atletico Madrid - Liverpool | 18.2.2020
 • Excelent! Am fost la Audi Cup biletele platite dinainte integral! Primite prin mail.
  Cătălin Băiașu | Audi Cup 2017 | 1.8.2017