FC Barcelona – Athletic Bilbao (cu avionul)

Veniți cu noi pe cel mai mare stadion din Europa și bucurați-vă, în direct, de cele mai mari vedete ale fotbalului! 

Pachetul complet al excursiei la meciul FC Barcelona – Bilbao cu prețul de la 590 euro include:

 • Bilet de avion dus-întors la Barcelona
 • Cazare la un hotel de 3 stele situat în centrul orașului
 • Bilet de categoria 3 – oferim categorii superioare la cerere
 • Asigurare
  • posibilitatea de a comanda o asigurare specială pentru excursiile de fotbal la prețul de 3,5€ / zi
  • FotbalTour.ro este partener oficial de ticketing al FC Barcelona, din anul 2014.
  • Călătorim la evenimente sportive din toată lumea, din anul 2008. Părerile clienților / Despre noi 
 • Asistență telefonică non-stop

Camp Nou este locul în care orice fotbalist vrea să joace și orice fan vrea să ajungă. Veniți cu noi pe un stadion legendar, alaturi de singura agenție din România specializată în turism sportiv. 

barcelona-nahlad-mesta

Înainte sau dupa meci, vă invităm să vizitați minunata Barcelona, orașul încântător dominat de arhitectura unică a lui Gaudi, pasiunea pentru fotbal și bucuria de a trăi a catalanilor. Veți avea ocazia să admirați faimoasa catedrală Sagrada Familia, să vă relaxați într-unul din cele mai frumoase parcuri din lume – Parc Güell, să vă plimbați pe Rambla, magicul bulevard care duce spre țărmul Mediteranei și să vă petreceți seara intr-unul din coloratele restaurante cu specific spaniol, alaturi de o paella delicioasă și un pahar de sangria.

Cînd vine vorba de Barcelona, îndrăgostiții de fotbal nu pot să nu se gândeasca imediat la echipa de fotbal. Motto-ul ”Mes que un club” (mai mult decât un club) nu este doar unul simbolic, ci a devenit un stil de viață al catalanilor. Cel mai mare stadion al Europei este plin la fiecare meci, iar fanii Barcelonei își pot prelungi experiența fotbalistică cu o vizita la muzeul clubului sau cu un tur al stadionului, unde vor ajunge la vestiare, în sala de conferințe, în loja VIP sau chiar pe gazon și pe banca de rezerve.

Barcelona nu este doar un gigant al fotbalului, ci are performanțe excelente și la handbal, baschet sau futsal. Daca doriți, ne bucurăm să vă oferim bilete și pentru aceste evenimente sportive.

Barcelona mesto Plaza Espana

Dacă sunteți interesat de excursia la meciul Barcelonei, CONTACTAȚI-NE

 

 

Părerile clienților de la meciurile lui FC Barcelona, Athletic Bilbao

Fiecare client are parte de propria sa experiență, iar părerile clienților pot varia.

 • Bună ziua! Mulțumesc mult domnului Nicu Perojuc pentru profesionalismul și disponibilitatea ce caracterizează activitatea desfășurată în cadrul FotbalTour, o activitate de nota 10, ca și serviciile firmei pe care o reprezintă. Am fost foarte mulțumit de pachetul achiziționat pentru meciul Barcelona - AS Roma. Corelat preț-calitate, a fost cea mai potrivită alegere. Felicitări și succes în tot ceea ce faceți!
  Mihai Ștefănoaia | Barcelona - AS Roma | 4.4.2018
 • Am fost 7 persoane la meciul Barcelona - Real Sociedad. Multumim pt organizare! Preturi corecte, locuri mult mai bune decat pe orice site si (cel mai important) locuri apropiate pe stadion. Cu siguranta vom mai colabora! Thx!
  Raul Leuca | Barcelona - Real Sociedad | 20.5.2018

Despre cluburi

FC Barcelona

FC Barcelona este ''més que un club'' - mai mult decât un club. Simbolul Cataluniei se laudă cu cel mai mare număr de fani înregistrați din lume. Rivalitatea cu Real Madrid trece dincolo de granițele fotbalului. De celebrul El Clasico au auzit și cei pe care fotbalul nu-i interesează. Barcelona joacă acasă pe impresionantul Camp Nou care are o capacitate de 105.000 spectatori. De pe vremea lui Cruyff, Barca este considerată echipa care joacă cel mai frumos fotbal. Sursa puterii sale este La Masia, celebra pepinieră de talente. Datorită academiei, mulți jucători tineri ajung să joace și la echipa mare. Catalanii au câștigat de 5 ori Liga Campionilor și de 27 de ori campionatul Spaniei. Știați că FC Barcelona a apărut în urma unui anunț dintr-o revistă? Pe 22 octombrie 1899, fotbalistul elvețian Hans Gamper a publicat anunțul, fiind în căutarea unor coechipieri cu care să joace fotbal. I-a găsit, iar restul este deja istorie.

Athletic Bilbao