Atletico Madrid – Borussia Dortmund

Castigatoarea Europa League si a Supercupei Europei, Atletico o infrunta pe Borussia Dortmund, in cel mai tare meci din grupa de Champions League! Hai la Madrid sa vezi un supermeci! 

Pachetul complet al excursiei la meciul Atletico Madrid – Borussia Dortmund cu prețul de la 430 euro include:

 • Bilet de avion dus-întors la Madrid
 • Cazare la un hotel de 3 stele cu poziționare excelentă, în centrul orașului
 • Bilet categoria 3 – oferim categorii superioare la cerere
 • Călătorim la evenimente sportive din toată lumea, din anul 2008. Părerile clienților / Despre noi 
 • Asistență telefonică non-stop

Madridul este un oraș plin de surprize, cu o mulțime de atracții turistice, pe lângă fotbal. Alături de ghidul nostru, puteți vizita centrul Madridului cu superbele sale clădiri și monumente, puteți face turul stadioanelor Wanda Metropolitano sau Santiago Bernabeu și să vă cumpărați suveniruri de la magazinul oficial al lui Atletico sau al lui Real. 

Atlético Madrid vstupenky

Excursia poate fi diversificată pentru a include un program suplimentar, conform dorințelor dumneavoastră. După ce ați admirat atracțiile turistice din Madrid, ca Puerta del Sol, Plaza Mayor, muzeul Prado sau parcul Retiro, vă puteți petrece seara într-o atmosferă relaxantă într-unul din restaurantele tradiționale spaniole, cu un spectacol de flamenco. De asemenea, puteți merge la o coridă pe celebra arena Las Ventas sau puteți face cumpărături la târgul de duminică – El Rastro – care se desfășoară pe străduțele încântătoare din centrul vechi.

madrid city

Fanii sportului se pot bucura și de alte evenimente sportive. Baschetul și futsalul sunt foarte apreciate, iar dacă vreți să rămâneți aproape de fotbal, vă putem oferi bilete la meciurile celorlalte echipe din Madrid – Getafe sau Rayo Vallecano.

Madrid mesto 2

Dacă sunteți interesat de excursia la meciul lui Atletico, CONTACTAȚI-NE.

Părerile clienților de la meciurile lui Atletico Madrid, Dortmund

Fiecare client are parte de propria sa experiență, iar părerile clienților pot varia.

 • Excelent! Am fost la Audi Cup biletele platite dinainte integral! Primite prin mail.
  Cătălin Băiașu | Audi Cup 2017 | 1.8.2017
 • Am fost 4 persoane la turneul Audi Cup și am cumpărat bilete pentru ziua finalelor de la FotbalTour. Am văzut meciurile Bayern - Napoli și finala Liverpool - Atletico. Locuri bune și totul a fost ok. Mulțumim!
  Adrian Racoveanu | Audi Cup 2017 | 2.8.2017

Despre cluburi

Atletico Madrid

Dortmund

Borussia Dortmund este una din cele mai iubite echipe din Germania. Motto-ul fanilor este ''Echte Liebe'' (Iubire adevărată). Suporterii își manifestă dragostea prin manifestările impresionante din Zidul Galben, cea mai mare peluză din fotbalul european. Borussia a reușit în 1997 cea mai mare performanță din istoria clubului. Victoria neașteptată în finala cu Juventus a adus la Dortmund primul trofeu Champions League. Borussia a fost întotdeauna adepta fotbalului-spectacol și foarte mulți fani din întreaga lume sunt cuceriți an de an de jocul galben-negrilor. Rivala locală este Schalke 04, însă cele mai mari bătălii din Bundesliga sunt date cu Bayern. În 2011 și 2012, echipa a reușit 2 titluri consecutive în Bundesliga și a întrerupt temporar supremația lui Bayern. Știați că Borussia nu e simpatizată doar de fanii săi, ci și de rivali? Clubul a fost foarte aproape de faliment în 2005 și a fost salvat atunci de împrumuturi primite de la mai multe cluburi din Bundesliga, în frunte cu Bayern.