AS Roma – Real Madrid

Roma a eliminat-o pe Barcelona în primăvară și a jucat semifinalele Champions League in 2018. Meciul cu Real Madrid e cel mai tare meci din grupă și va decide caștigătoarea grupei de Liga Campionilor. Hai pe Olimpico să vezi supermeciul Roma – Real Madrid și petrece cateva zile in minunata Cetate Eternă! 

Pachetul complet al excursiei la meciul AS Roma – Real Madrid include:

  • Bilet de avion dus-întors la Roma
  • Cazare la un hotel de 3 stele cu mic dejun inclus
  • Bilet de categoria 2 (peluze) – oferim categorii superioare la cerere
  • Asistență telefonică non-stop

Dzeko e vedeta Romei și speră să dea lovitura și cu Real Madrid în Champions League. Veniți cu noi în Cetatea Eternă! Roma este unul din cele mai frumoase orașe din lume și vă va cuceri cu nenumăratele sale atracții turistice. Puteți vizita încântătoarele piețe din Roma (Piaza Navona, Piazza Venezia, Piazza di Spagna cu faimoasele sale trepte spaniole) unde puteți savura cea mai bună pizza din lume, după care vă puteți relaxa lângă superba Fontana di Trevi!

Nu ratați o vizită la celebrul Colosseum, iar apoi puteți merge să vedeți Columna lui Traian sau Pantheonul, una din cele mai vechi clădiri din Roma.

Puteți face o plimbare și la Vatican, cea mai mică țară din lume! Lângă Vatican, se află și minunatul castel Sant’Angelo, construit de împăratul Hadrian.

Piazza San Pietro – Vatican

Dacă sunteți interesat de excursia la meciul Romei, CONTACTAȚI-NE.

Părerile clienților de la meciurile lui AS Roma, Real Madrid

Fiecare client are parte de propria sa experiență, iar părerile clienților pot varia.

  • Bună ziua! Mulțumesc mult domnului Nicu Perojuc pentru profesionalismul și disponibilitatea ce caracterizează activitatea desfășurată în cadrul FotbalTour, o activitate de nota 10, ca și serviciile firmei pe care o reprezintă. Am fost foarte mulțumit de pachetul achiziționat pentru meciul Barcelona - AS Roma. Corelat preț-calitate, a fost cea mai potrivită alegere. Felicitări și succes în tot ceea ce faceți!
    Mihai Ștefănoaia | Barcelona - AS Roma | 4.4.2018
  • Recomand FotbalTour, am fost cu ei la Liverpool - Roma și am fost foarte mulțumit.
    Jenő Szekely | Liverpool - AS Roma | 24.4.2018

Despre cluburi

AS Roma

Real Madrid

Real Madrid este cel mai de succes club de fotbal din istorie. A fost desemnat clubul secolului XX de FIFA. Madrilenii au câștigat de 13 ori cel mai important trofeu din fotbal - Liga Campionilor. Echipa își joacă meciurile de acasă pe stadionul Santiago Bernabeu. Marea rivală este FC Barcelona, iar derby-ul Madridului este disputat cu Atletico. Filosofia Realului este simplă - echipa trebuie să fie alcătuită din cei mai buni fotbaliști ai planetei, iar sumele cheltuite pentru aducerea lor ating uneori cote fabuloase. Legendele clubului sunt Di Stefano, Gento, Puskas, Butragueno, Hugo Sanchez sau Raul. Real e singura echipă din istoria fotbalului care a reușit să își apere cu succes trofeul în Liga Campionilor. A facut-o chiar de 2 ori, in 2017 si in 2018. Știați că Alfredo Di Stefano, unul din fotbaliștii emblematici ai Realului, a semnat mai întâi cu Barcelona? A și jucat un meci amical la Barcelona, înainte să treacă la marea rivală și să devină legenda lui Real Madrid.