AC Milan – Inter

Marele derby al orașului Milano sau derby della Madonnina este unul din cele mai tari meciuri din fotbalul mondial, alături de Real – Barcelona sau Liverpool – Manchester United. Rivalitatea dintre AC Milan și Inter naște pasiuni imense printre fani și oferă meciuri memorabile. Fiecare dintre cele 2 rivale a câștigat 18 titluri în Serie A. 

Pachetul complet al excursiei la meciul AC Milan – Inter cu prețul de la 250 euro include:

  • Bilet de avion dus-întors la Milano
  • Cazare la hotel de 3 stele
  • Bilet categoria 4 – oferim categorii superioare la cerere
  • Serviciile unui delegat la Milano (pentru grupuri de peste 20 persoane)
    • Călătorim la evenimente sportive din toată lumea, din anul 2008. Pentru excursiile de grup, veți beneficia de un delegat experimentat și mereu gata să vă ajute. Părerile clienților / Despre noi 
  • Asistență telefonică non-stop

Veniți cu noi pe San Siro, celebrul stadion pe care s-au jucat meciuri de legendă din fotbalul mondial. Vă veți bucura de meci într-o atmosferă impresionantă oferită de fanii italieni.

inter-milano-ac-milano-55_673

În timpul excursiei la Milano, veți avea ocazia să descoperiți un oraș încărcat de istorie și obiective turistice impresionante. Veți putea admira Domul din Milano, celebra operă La Scalacastelul Sforza sau biserica Santa Maria delle Grazie care adăpostește capodopera lui Leonardo da Vinci – Cina cea de taină. Puteți face cumpărături la Galeria Vittorio Emanuele II, locul în care se află și numeroase cafenele elegante sau vă puteți relaxa în minunatul parc Sempione.AC Milan San Siro tickets

Vă puteți configura și un program suplimentar cum ar fi: turul stadionului San Siro, cumpărarea de suveniruri din magazinul oficial, cina la un restaurant italian tradițional sau participarea la alte evenimente sportive sau culturale.

milano galeria nakuipovanie

Dacă sunteți interesat de excursia la meciul Milanului, CONTACTAȚI-NE.parco-sempione-milan-italy

 

Părerile clienților de la meciurile lui AC Milan, Inter Milano

Fiecare client are parte de propria sa experiență, iar părerile clienților pot varia.

  • Milan - Napoli, 21 ianuarie 2017. O experiență de neuitat. San Siro - cu adevărat impresionant, orașul cu foarte multe puncte de atracție, excelentă perioadă de reduceri la mai toate magazinele. Foarte mulțumiți de cazare, de avion și am primit de la FotbalTour toate detaliile pentru a ne face șederea cât mai ușoară si plăcută. Recomand cu căldură echipa FotbalTour! 
    Ionuț Palade | AC Milan - Napoli | 21.1.2017

Despre cluburi

AC Milan

AC Milan este una din cele mai importante echipe din istoria Italiei. Milan a câștigat Cupa Campionilor Europeni/Liga Campionilor de 7 ori; doar Real Madrid are mai multe - 12. De asemenea, are în palmares 5 Supercupe ale Europei și 2 Cupa Cupelor. În Italia, Milan a câștigat 18 campionate, fiind astfel al doilea cel mai de succes club din Serie A după Juventus (33 titluri), fiind la egalitate cu marea rivală Inter. Milan a câștigat de asemenea Cupa Italiei de 5 ori și Supercupa Italiei de 7 ori. Milan joacă meciurile de acasă pe San Siro, cel mai mare stadion din Italia. . Stadionul pe care îl împarte cu Internazionale, este cel mai mare din Italia, cu o capacitate totală de 80.018 de locuri. Inter e cea mai mari rivală a Milanului. Meciul dintre cele două echipe este numit Derby della Madonnina, care este unul dintre cele mai urmarite derby-uri din fotbal.

Inter Milano