Despre noi

Suntem o familie cu pasiune pentru călătorii și fotbal, dar cei doi sunt cei mai buni împreună. Misiunea noastră este să vă arătăm această împerechere. 

Îmbunătățim constant calitatea serviciilor noastre și lucrăm „pe cont propriu”, deoarece o pregătire umilă vă poate ajuta să obțineți rezultate mai bune.

Avem visuri de a te duce la jocul de fotbal al viselor tale la cel mai bun preț. Sângele câștigătorilor curge prin vene, iar victoria este și a ta, pentru a fi în jocul de fotbal. Judecătorii meciurilor noastre sunt clienții noștri. Nu subestimăm pe nimeni, cea mai mare virtute a noastră este atitudinea corectă față de fiecare joc.

Echipa noastră a fost fondată în 2008. Fondatorii noștri sunt iulie Turček și Matej Očenáš, care au ambiții ridicate să ne facă una dintre cele mai importante agenții de turism sportiv din mai multe țări: Ungaria, Slovacia, Austria, Germania, Republica Cehă, România, Croația.

Am fost la Liga Campionilor, la Liga Europeană și la toate competițiile de campionate și cupe din Europa, dar puteți avea și cea mai bună experiență sportivă cu noi în SUA. Avem peste 90.000 de clienți entuziaști, toate conduse de o dragoste pentru fotbal.

FotbalTour.ro – ghidul dv. în fotbal: 

  • FotbalTour.ro este singura agenție din România specializată în turism sportiv.
  • Sediul principal al companiei se află la Bratislava. Echipa noastră este formată din 25 angajați permanenți și 7 colaboratori externi care ne reprezintă în orașele în care călătorim cel mai des: Barcelona, Madrid, Londra, Manchester, Liverpool, München și Milano.
  • FotbalTour.ro are filiale în Slovacia (FutbalTour.sk), Cehia (FotbalTour.cz), Ungaria (FociTour.hu), Austria (FussballTour.at), Elveția (FussballTour.ch) și Croația (NogometTour.hr).
  • Cooperăm doar cu parteneri verificați și de încredere. Începând din 2014, Fotbal Tour este partenerul oficial al unuia din cele mai mari cluburi din lume – FC Barcelona.

 

  • Putem oferi experiențe de neuitat în orice sport, oriunde în lume. Am urmărit împreună cu clienții noștri meciuri de tenis la Roland Garros și Wimbledon, am fost la meciuri tari de baschet, handbal, lupte pentru titlul mondial la box și am trăit senzații tari din lumea sporturilor cu motor, în special, la Formula 1.
  • Printre clienții noștri, se numără și zeci de companii care și-au surprins partenerii de afaceri sau și-au răsplătit angajații cu o excursie la un meci de fotbal. Cu timpul, aceste companii au căpătat încredere și au devenit clienții noștri fideli.
  • În sezonul 2019-2020, am călătorit alături de peste 10.000 de clienți din toate țările în care Fotbal Tour este prezentă (România, Ungaria, Croația, Slovacia, Cehia, Austria și Elveția). Galerie foto cu clienții noștri
  • Mai jos, puteți vedea cum arată câteva din excursiile noastre la fotbal.

Din dragoste pentru fotbal!