Despre noi

Suntem un grup de oameni pasionați pentru care fotbalul înseamnă foarte mult. Și deși fiecare are propriile motive pentru care iubește fotbalul, noi avem un lucru în comun. Acesta este agenția de turism sportiv Fotbal Tour, locul în care lucrăm.

Compania a fost înființată în Slovacia, în anul 2011, de Matej Očenáš și Július Turček și a ajuns în scurt timp lider pe piața agențiilor de turism sportiv. Între timp, Fotbal Tour și-a extins operațiunile și activează în prezent în alte 7 țări: România, Ungaria, Croația, Cehia, Germania, Austria și Elveția.

Fotbal Tour s-a născut din dragoste de fotbal. Este motto-ul nostru, dar și principiul care ne unește pe toți cei care lucrăm aici. Obiectivul agenției noastre este să ofere experiențe de neuitat pentru fanii care își doresc să se bucure de cele mai tari meciuri. 

E minunat să călătorești și să descoperi noi orașe, dar lucrul cel mai frumos este atmosfera și emoțiile, pe care le veți trăi doar la fotbal. Barcelona, Liverpool, Milano, München… Veniți cu noi să vă convingeți de ce fotbalul este cel mai iubit sport de pe planetă. DSC_0052

FotbalTour.ro – ghidul dv. în fotbal: 

  • FotbalTour.ro este singura agenție din România specializată în turism sportiv.
  • Sediul principal al companiei se află la Bratislava. Echipa noastră este formată din 25 angajați permanenți și 7 colaboratori externi care ne reprezintă în orașele în care călătorim cel mai des: Barcelona, Madrid, Londra, Manchester, Liverpool, München și Milano.
  • FotbalTour.ro are filiale în Slovacia (FutbalTour.sk), Cehia (FotbalTour.cz), Ungaria (FociTour.hu), Austria (FussballTour.at), Elveția (FussballTour.ch) și Croația (NogometTour.hr).
  • Cooperăm doar cu parteneri verificați și de încredere. Începând din 2014, Fotbal Tour este partenerul oficial al unuia din cele mai mari cluburi din lume – FC Barcelona.

 

  • Putem oferi experiențe de neuitat în orice sport, oriunde în lume. Am urmărit împreună cu clienții noștri meciuri de tenis la Roland Garros și Wimbledon, am fost la meciuri tari de baschet, handbal, lupte pentru titlul mondial la box și am trăit senzații tari din lumea sporturilor cu motor, în special, la Formula 1.
  • Printre clienții noștri, se numără și zeci de companii care și-au surprins partenerii de afaceri sau și-au răsplătit angajații cu o excursie la un meci de fotbal. Cu timpul, aceste companii au căpătat încredere și au devenit clienții noștri fideli.
  • În sezonul 2020-2021, am călătorit alături de peste 10.000 de clienți din toate țările în care Fotbal Tour este prezentă (România, Ungaria, Croația, Slovacia, Cehia, Austria și Elveția). Galerie foto cu clienții noștri
  • Mai jos, puteți vedea cum arată câteva din excursiile noastre la fotbal.

Din dragoste pentru fotbal!