Zborul anulat nu ne-a oprit, contați întotdeauna pe FotbalTour.ro!

Imaginați-vă că v-ați rezervat o excursie cu avionul la fotbal. Ziua meciului se apropie, iar așteptările dv. cresc pentru o experiență unică. În ziua dinaintea plecării, vă sunăm și vă întrebăm dacă ați înțeles instrucțiunile pe care vi le-am trimis (procedura clasică înainte de excursiile cu FotbalTour) și dacă nu aveți cumva și alte nelămuriri. După ce totul a fost confirmat, bucuria excursiei la fotbal e și mai mare și de abia așteptați să plecați. Bagajele sunt făcute, ne întâlnim la 8 dimineața la aeroport.

„Ne cerem scuze, zborul dv. a fost anulat”

Sosirea weekend-ului este un prilej de relaxare pentru majoritatea românilor. La FotbalTour.ro, suntem în priză pentru că uneori avem zeci de clienți la meciuri de fotbal din Europa. Și atunci primim vestea-bombă: zeci de zboruri Ryanair au fost anulate!

Compania irlandeză a anulat zeci de zboruri într-un singur weekend și a fost nevoie să găsim o soluție în timp util. Am găsit rapid zboruri alternative cu alte companii și modalități de transfer din alte orașe spre destinația finală.

Drumul n-a fost la fel de comod cum am sperat inițial, dar scopul a fost atins: am ajuns la timp la meci, cu toți clienții noștri. Iar excursia a continuat, în ciuda schimbărilor de ultim moment.