Vreți să economisiți timp și să fiți informat? Abonați-vă la newsletter!

Vreți să rămâneți conectat la ultimele excursii oferite, să nu ratați ofertele speciale sau vreți să vedeți pe viu echipa preferată? Abonarea la newsletter este cel mai bun mod să rămâneți mereu informat. Cei mai rapizi clienți ai FotbalTour s-au bucurat de o excursie completă cu autobuzul pe Allianz Arena cu 89 €, de un weekend fotbalistic la Londra cu 240 € și de Champions League la Madrid cu 290 €.

Ce este newsletterul?
Newsletterul reprezintă rezumatul ultimelor noutăți trimis prin e-mail. În cazul nostru, este vorba de cele mai noi oferte de excursii la fotbal. Prețul biletelor de avion și al cazării este cu atât mai avantajos, cu cât timpul rămas până la meci este mai mare. Cu cât achiziționați mai rapid biletele de meci, cu atât aveți libertate mai mare de a vă alege categoria dorită și locurile preferate de pe stadion.

Avantajele abonării la newsletter

  • Aflați primii care sunt ultimele excursii oferite și alte noutăți
  • Beneficiați de cele mai bune prețuri (prețurile de pornire) pentru excursii
  • Sunteți informat când apar excursiile promoționale la prețuri excelente
  • Citiți articole despre echipa preferată în secțiunea Blog

Newsletter-ul „personalizat”

V-ați îndrăgostit atât de mult de echipa preferată încât simțiți că ați trăda-o dacă ați merge la alt meci? În acest caz, abonați-vă la noutățile care privesc doar clubul dumneavoastră preferat. Puteți menționa echipa cu care țineți în formularul de pre-rezervare, în formularul de contact sau ne puteți trimite direct numele acesteia prin e-mail.