UFC Hamburg: Fight Night se întoarce în Germania

UFC Hamburg este următorul eveniment european din 2018 și avem din nou șansa de a participa live la un turneu de clasă mondială. UFC Fight Night 134 va avea loc pe 22 iulie în Germania, la Hamburg.

Lupta principală a serii va fi între luptătorul elvețian Volkan „No Time” Oezdemir (15-2 MMA, 3-1 UFC) și experimentatul brazilian și fostul campion Mauricio „Shogun” Rua (25-10 MMA, 9-8 UFC) .

UFC Hamburg: turneul categoriei semigrea

Duelul a fost programat inițial pentru turneul UFC Chile, dar în cele din urmă s-a mutat la Hamburg. Luptătorii concurează la categoria semigrea.

Un al meci important este între luptatorul de top Ilir Latifi (14-5 MMA, 7-3 UFC) și Glover Teixeira (27-6 MMA, UFC 10-4). Latifi a reușit o victorie prețioasă cu Ovince Saint Preux, iar Teixeira l-a învins pe Misha Cirkunov.

Zobraziť obrázok na Twitteri

Luptătorul elvețian Volkan „No Time“ Oezdemir

Volkan Oezdemir este în prezent pe locul 2 în clasamentul UFC, la categoria sa. În ultimul meci l-am putea vedea împotriva actualului deținător al titlului de campion, Daniel Cormier, la gala UFC 200. În acest meci, Volkan a avut o sarcină foarte dificilă și nu a reușit să-l bată pe Daniel. Categoric, Volkan va dori să revină la forma câștigătoare și va face tot posibilul pentru a-l bate pe brazilian la Hamburg.

Volkan a început ca un kickboxer și prima luptă în stilul MMA (arte marțiale mixte) a avut-o în 2010. În 2013, s-a alăturat circuitului Bellator 105 împotriva lui Josh Lanier. El a câștigat prin KO tehnic în prima rundă.

Apoi a semnat un contract cu UFC în 2017 și a avut deja patru meciuri – inclusiv trei victorii împotriva lui Ovince St. Preux, Misha Cirkunov și Jimi Manuwa. Are o înfrângere cu Daniel Cormier.

Experimentatul brazilian Mauricio „Shogun” Rua 

Adversarul lui Vokan este cu opt ani mai în vârstă și are o carieră profesională bogată cu 35 partide. Cariera sa a început în 2002. În 2005, a devenit campion la categoria mijlocie al PRIDE Grand Prix. În primul meci de la UFC 104 împotriva lui Lyoto Machida, a pierdut și a ratat centura mondială. Apoi, la UFC 113 șia luat revanșa cu Machida și a devenit campion UFC.

Shogun este al șaptelea clasat în ierarhia UFC. Ultimele 3 meciuri le-a câștigat în UFC – ultima victorie a venit cu Gian Villante, prin KO tehnic.

UFC Fight Night 134 – meciuri deja confirmate 

Volkan Oezdemir vs. Mauricio Rua – categoria semigrea
Ilir Latifi vs. Glover Teixeira – categoria semigrea

Stefan Struve vs. Marcin Tybura – categoria grea
Marc Diakiese vs. Nasrat Haqparast – categoria grea

Jeremy Kimball vs. Darko Stosic – categoria semigrea
Justin Ledet vs. Aleksandar Rakic – categoria semigrea

Hai cu noi la gala UFC de la Hamburg – excursia completă cu avionul costă 400 €. Detalii găsiți AICI.