UFC 223 – Lupta anului

Mai sunt doar câteva zile până la lupta anului. La New York se întâlnesc Tony Ferguson și invincibilul Khabib Nurmagomedov. Nu va fi însă singura luptă tare de la gala UFC 223. Cei doi se bat pentru a pune mâna pe centura celebrului Conor McGregor. Irlandezul nu și-a pus în joc centura pentru foarte mult timp și astfel unul din cei doi va fi noul campion, în aprilie.

Lupta a fost aproape să se dea încă de anul trecut. Nurmagomedov a slăbit însă prea brusc și schimbarea rapidă în greutate l-a băgat în spital. Apoi, rusul s-a gândit să-și încheie cariera. Nurmagomedov s-a mobilizat însă și s-a întors în cușcă la finalul anului trecut. În lupta cu brazilianul Edson Barboza, Khabib a demonstrat de ce este neînvins în carieră. Ferguson și-a câștigat și el lupta din octombrie cu Kevin Lee. Astfel, marea luptă între cei doi a devenit realitate.

”Ferguson are genunchi și coate puternice. Dar până acum, nu s-a confruntat cu un adversar de valoarea mea și nu a fost niciodată pus cu adevărat sub presiune. Atunci când vom intra în cușcă și ușa se va închide, îi voi demonstra lui Ferguson că eu sunt la un alt nivel”, a spus Khabib înaintea marelui meci.

Managerul lui Khabib e și mai dur – ”Îmi pare rău pentru Ferguson, pentru faptul că nu va mai putea lupta niciodată după 7 aprilie. Nu spun asta ca să promovez meciul, chiar sunt îngrijorat. Dacă lupta se va duce la sol, Khabib îl va distruge!”

Oferta pentru gala 223 de la New York, o găsiți AICI.