Reacția FotbalTour.ro la o situație de urgență

Stimate client, prieten, coleg, partener!

Cu toții suntem conștienți de măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului în România și peste hotare. Restricțiile sunt în vigoare și puțini îndrăznesc să le pună la îndoială.

Dorim să vă informăm din nou că FotbalTour.ro va continua să negocieze cu toți partenerii relevanți: clienți, cluburi de fotbal, hoteluri, companii aeriene, furnizori, companii de asigurări și nu în ultimul rând statul în care să poată pentru a oferi informații suplimentare. Nu intenționăm să ne schimbăm comunicarea deschisă.

Este foarte dificil să obțineți informațiile și răspunsurile corecte imediat când situația se schimbă literalmente din oră în oră. Întrebări frecvente, cum ar fi dacă va fi păstrat evenimentul sportiv pe care îl rezervați, dacă călătoriți în martie, aprilie, mai, iunie sau dacă vă rambursați biletele și călătoriile, alături de noi, nu putem oferi un răspuns în acest moment. Ne străduim să clarificăm cât mai curând toate problemele și rambursările. Depindem și de momentul în care articolele menționate mai sus vor fi recuperate de la partenerii menționați mai sus.

Desigur, vom monitoriza și urmări în continuare evoluțiile. Există multe circumstanțe de care depindem și de care noi, ca agenți de turism, nu avem niciun control și sunt guvernate de state și de reglementările lor. Starea de urgență este un fapt și nicio instituție sau societate nu s-a pregătit pentru aceasta. Cu răspunsuri, soluții sau resurse umane.

Rugăm cu toții să aibă răbdare, întrebările lor vor fi tratate cu prioritate de către agenții de turism. Lucrăm cu efort maxim și nu uităm de nimeni. Suntem întotdeauna disponibili și vă încurajăm să ne contactați, în principal
prin e-mail sau prin formularul de contact de pe site-ul nostru web
 . Ne puteți contacta în orice moment. Vă rugăm să fiți conștienți că avem de-a face cu afacerile tuturor, acceptăm cererea tuturor, nu uităm de nimeni, nu trebuie să ne reamintim în mod repetat. Nimeni nu este ignorat!

Vă rugăm să păstrați calmul, urmați instrucțiunile și aveți grijă de siguranța dvs.! Cu toții vrem să revenim la normal, să trăim liber și sănătos, să călătorim și să muncim.

În numele întregului personal de la FotbalTour.ro, mulțumesc.