Începe sezonul în Spania!

Campionatul Spaniei este considerat cel mai puternic din lume pentru că aici sunt cele mai bune echipe, cei mai valoroși jucători și cei mai mulți bani. Spaniolii au câștigat toate trofeele Champions League din 2014 încoace! Dominația Realului și a Barcelonei e evidentă, însă echipele spaniole fac legea și în Europa League! Sevilla, Atletico și Valencia au câștigat mai mult de jumătate din trofeele Europa League/Cupa UEFA din ultimii 15 ani!

Când ai bani, poți face orice

Real și Barca reușesc în fiecare an să spargă recordurile pentru cel mai scump transfer al sezonului. Barcelona a ajuns deja la un acord pentru aducerea lui Coutinho de la Liverpool.

Realul are cel mai aglomerat program în decembrie. Înainte de Mondialul cluburilor și de marele meci cu Barcelona de pe 21 decembrie, Realul va da și peste Sevilla în prima parte a lunii.

real madrid superchoreo hd santiago bernabeuOferta completă a excursiilor la meciurile Realului, o găsiți AICI.

În acest sezon din Primera Division, El Clasico ne așteaptă în decembrie și în mai. Primul meci va fi chiar înainte de Crăciun pe Bernabeu, iar returul va fi pe Camp Nou în antepenultima etapă. Va fi probabil meciul care va decide titlul în Spania, în 2018. Lumea se oprește în loc pentru 2 ore pentru a urmări cel mai tare meci din lume jucat de cele mai bune echipe ale planetei. 

fc barcelona el clasico messi ramos

Alte mișcări de trupe

Atlético Madrid a făcut cea mai bună afacere a verii și a reușit să-l păstreze pe Griezmann. Diego Costa s-ar putea întoarce la Atleti și a fost deja anunțat de Conte că nu mai are loc la Chelsea. Brazilianul are însă și o ofertă importantă de la AC Milan, clubul care s-a mișcat cel mai bine pe piața transferurilor din Italia.

Sevilla l-a adus pe Muriel de la Sampdoria și îl va reprimi cu brațele deschise pe Nolito care a avut o experiență mai puțin fericită cu Guardiola la City. Sevilla se va lupta din nou pentru podium în Primera și are cel mai atractiv meci al sezonului, pe Camp Nou, în noiembrie. Poți fi și tu pe stadion între cei 100.000 de fani! 

ivan rakitic barcelona roh

Oferta completă la meciurile Barcelonei, o găsiți AICI.