FotbalTour din Slovacia primește Certificatul de acreditare

FutbalTour.sk este singurul membru din Slovacia al unei organizații internaționale de prestigiu.

Asociația Agențiilor Internaționale de Turism Sportiv (istaa) reunește agenții de turism sportiv din peste 50 de țări din întreaga lume. Slovacia este reprezentat de CK FutbalTour.sk.

istaa este o platformă care oferă spațiu pentru organizațiile profesionale de turism. În segmentul său este una dintre elitele lumii. Pe lângă cooperare, oferă oportunități în mediul de afaceri și în educație.

Își susține participanții pe cinci continente, îi interconectează și încearcă să ridice profilul oportunităților de investiții în domeniul turismului sportiv. În același timp, colectează date despre activitățile legate de acest sector și evaluează impactul lor economic asupra diferitelor evenimente sportive.

FutbalTour.sk, ca membru activ al asociației, are un certificat și acces la rețeaua ista, în același timp, are dreptul de a vota asupra faptelor referitoare la funcționarea asociației, obține noi contacte și cunoștințe suplimentare în domeniul tururilor sportive. Dezvoltarea și asigurarea unei reputații pozitive pentru evenimentele sportive se numără printre prioritățile acestei organizații internaționale.

Datorită acestui parteneriat, FutbalTour.sk își extinde constant oferta de turnee, în special către destinații atipice și exotice.

Site-ul oficial istaa: https://www.istaa.org