Finala Champions League – o experiență unică!

Visul oricărui fan este să vadă cel puțin o dată în viață un meci tare din cupele europene. Unii aleg să vadă Realul sau Barcelona, alții merg s-o vadă pe Liverpool, Bayern sau AC Milan.

Oferta este variată și vă puteți decide rapid. Azi sunteți la muncă, iar mâine puteți fi în tribune la un meci din Primera sau din Premier League. 

Dar finala Champions League este o cu totul altă mâncare de pește. Este o ocazie unică la care visează orice suporter!

Cei mai buni sunt doar aici (la Pro TV 🙂 )

Imnul Champions League este unul frumos și, în același timp, unul simplu. Este vorba de două lucruri. Este cea mai importantă competiție fotbalistică din lume în care se luptă cele mai bune echipe de pe planetă. 

Iar marea finală este cireașa de pe tort! În acest sezon, finala Ligii se joacă în Turcia pe stadionul Ataturk din Istanbul. Vor fi 77.000 de fani norocoși care vor fi martori la cel mai tare spectacol fotbalistic.

Finala, timpul miracolelor

Ultimul meci. Nu mai e loc de greșeli pentru că nu mai ai când să le îndrepți. Aici se scriu cele mai frumoase povești din fotbal. E frumos să le vezi la televizor, dar să le simți pe viu de pe stadion… BOOOM!

De neimaginat! Cel mai tare meci din lume are un farmec aparte. Atmosfera ireală aduce la un loc cei mai buni jucători de pe planetă.

Finala memorabilă din 1999 s-a jucat pe Camp Nou. Condusă de Bayern în prelungiri, Manchester United a întors soarta finalei cu 2 goluri în 2 minute! Golurile lui Sheringham și Solskjaer le-au frânt inimile fanilor lui Bayern.

3 ani mai târziu, a fost rândul lui Zizou să scrie o nouă poveste în finala de la Glasgow. Voleul său splendid a adus triumful Realului în finala cu Leverkusen.

Cea mai tare finală din istoria Champions League s-a jucat în 2005. Aproape nimeni nu mai credea în miracole la pauza finalei de la Istanbul, când Milan avea 3-0. Cu excepția a 11 băieți din echipa lui Liverpool.

Fanii englezi dezamăgiți au dat totuși tonul imnului You’ll never walk alone. Știm cu toții ce a urmat.