Excursii cu FotbalTour.ro fără griji: avem asigurarea completă

FotbalTour.ro colaborează de mult timp doar cu parteneri verificați și de încredere. Astfel că ne-am gândit să le oferim clienților noștri un lucru nou și unic pentru ca aceștia să se relaxeze în timpul excursiei, să savureze experiența sportivă și turistică și să nu aibă alte griji. 

Am configurat un produs unicat, o asigurare completă de călătorie împreună cu MetLife, una din marile companii de asigurări cu milioane de clienți în întreaga lume.

Astfel, am creat pentru pentru clienții noștri o asigurare exclusivă de călătorie pentru 4 € / persoană / zi. Asigurarea este special gândită pentru excursiile la fotbal și specificitățile acestora. În afara riscurilor acoperite de o asigurare standard de călătorie, aceasta include returnarea până la 90% din prețul excursiei, în cazul anulării acesteia din cauza unor condiții de forță majoră. Acestea includ circumstanțe neprevăzute cum ar fi: întârzierea excesivă a decolării avionului (peste 4 ore), anularea zborului din vina companiei aeriene sau ratarea zborului din cauze independente de asigurat (deces al unei rude apropiate, îmbolnăvirea sau spitalizarea asiguratului, accident de mașină în drum spre aeroport etc).

Fiecare client va primi înainte de excursie certificatul de asigurare în care este menționat numărul de contact în caz de urgență sau în caz de nevoie de asistență medicală. Vă recomandăm să păstrați la îndemână acest certificat în timpul excursiei.

                                                             IMPORTANT: Oferta de asigurare este valabilă doar persoanelor sub 79 de ani,nu asigurăm persoane peste 79 de ani.

Așadar, lăsați grijile acasă și plecați la drum pentru o experiență fotbalistică de neuitat! 

                                                                                                                                         Conținutul asigurări :

  Ce acoperă  Asigurarea