Cum arată situația în străinătate? Răspuns de la delegații locali

Fii calm. Coronavirus este sub control în multe metropole. Vezi situația în pe stadioanele de fotbal – Madrid, Barcelona, ​​Londra și Milano. Răspuns de la  delegați experimentați ai FotbalTour.ro

Există pace în Madrid:

Alex, un delegat cu experiență, care locuiește în capitala Spaniei, susține că, fără mass-media, nici nu s-ar ști despre coronavirus. „În fiecare zi sunt în oraș și totul funcționează la fel ca vechi. Poate sunt mai puțini turiști, dar madrilenii sunt total calmi, trăindu-și viața așa cum o fac. Ei stau pe terase, fac sport, fac cumpărături, urmăresc fotbal. ”

 

În urmă cu câteva zile, prestigiosul El Clásico a participat la CK FutbalTour.sk Matej Očenáš. El crede că dacă nu ar fi pornit televizorul, nici măcar nu ar ști despre virus. „Orașul și locuitorii săi funcționează în mod standard. Lucrările de metrou, magazinele sunt pline de mărfuri. ”

O călătorie cu experiență la Madrid a fost confirmată și de un delegat experimentat Karol. „La aeroport și în oraș, nu am observat niciun fel de controale sau întârzieri, totul a decurs ca înainte de apariția coronavirusului. În plus, ambele zboruri (atât către Madrid, cât și pentru capitală) au fost epuizate. ”  De asemenea, Matej Ocenaš este de acord cu cuvintele sale, adăugând că nu au fost restricții pe aeroporturi.

Există măsuri speciale în vigoare în oraș? „Nu știu așa ceva. Au închis doar casele de pensionare, dar uitându-se la statistici, nu este nimic de îngrijorat. Mass-media dramatizează doar situația, este necesar doar să vă spălați bine pe mâini, să mâncați bine și să evitați situații stresante ”,  explică Alex.

Pentru a fi sănătos, urmați instrucțiuni simple. „Cred că panica și îngrijorarea nu sunt necesare. Prevenirea trebuie respectată ca în fiecare iarnă. Spălarea mâinilor, grijă de imunitatea ta și neîntâlnirea bolnavilor „, adaugă Očenáš.

Restricții minime în Barcelona

În Catalunya, oamenii se ocupă de coronavirus, dar modificările nu sunt vizibile, cu excepția unor evenimente anulate. „Localnicii sunt ușor înspăimântați, dar schimbarea pe străzi nu este semnificativă. Numărul de persoane, în special turiști, este mai mic, dar continuă să călătorească cu metroul, autobuzul. În weekend am văzut o singură persoană cu voal, erau două pe stadion (meciul Real-Barcelona, ​​1 martie) ”,  spune delegatul Ivana de la Barcelona.

Muzeele, școlile și universitățile funcționează în mod standard. „Este foarte important să punem în aplicare principiile de igienă, dar nu cred că oamenii ar trebui să fie preocupați de nimic”,  reamintește Ivana.

Londra este în modul clasic

Insulele Britanice sunt, de asemenea, zone liniștite. În ultimele zile, clienții noștri au vizitat meciurile din Premier League și FA Cup. La Londra a fost, de asemenea, un delegat Lukáš. „Nu am văzut nicio panică în oraș, totul era normal. Mă așteptam la controale sau la unele măsuri cel puțin pe aeroporturi, dar nimic nu se întâmpla. O călătorie standard la Londra. ”

Potrivit lui Lukas, același lucru se întâmpla în cazul meciurilor de fotbal. „Fanii noștri așteptau cu nerăbdare să se  joace fotbal englez, să se bucure de atmosfera din fața stadionului, să meargă la meci și să facă turul orașului zilele următoare. Cu excepția stațiilor temporare de spălare a mâinilor, nu am observat nimic special ”,  spune Lukáš, adăugând că în mod normal arăta și în metrou sau autobuze.

(Clienții noștri la meciul Chelsea-LIverpool cupa Angliei )

Stadion  de fotbal în  italia fără spectatori

Milano este cea mai afectată zonă a capitalelor de fotbal. Delegatul nostru raportează situația din centrul Lombardilor.  „Orașul este o pace minunată – puțini turiști și casnici. Multe instituții ale statului sunt închise, multe persoane poartă haine. Angajații companiei lucrează de acasă ”, spune Silvia, o delegată.

Potrivit acesteia, este adevărat că economia și turismul au încetinit, dar rămâne calm. „Cum mă descurc? Nu sunt panică. Îmi urmez instinctul, urmez principiile igienice, merg la cumpărături ca de obicei și suntem bine, ” explică el  .

Silvia spune că, deși numărul pacienților este în creștere, numărul pacienților vindecați crește . Meciurile actuale din seria A se joacă fără spectatori. Până la 5 aprilie, nordul Italiei este în carantină.