Actualizata Coronavirus: informații pentru pasagerii FotbalTour.ro

Nu ne scapă nici evenimentele actuale din întreaga lume despre coronavirus. Cum afectează coronavirusul planurile noastre de călătorie ? Iată răspunsurile la cele mai frecvente întrebări:

 1. Ați cumpărat bilete de călătorie sau de intrare pentru un meci de la FotbalTour.ro? 

Misiunea noastră este de a aduce iubitorilor de fotbal o experiență fotbal de neuitat. Ne bazăm pe profesioniști și autoritățile competente pentru probleme de securitate și sănătate în timp ce se află în străinătate.

Biroul nostru, care are peste 30 de angajați, monitorizează actualitatea și poziția organizațiilor maghiare și internaționale cu privire la coronavirus.

Aspectul coronavirusului și extinderea infecției variază de la o țară la alta.

În general adevărat:

(a) Până când Ministerul Afacerilor Externe și Afacerilor Externe interzice deplasarea în țara în cauză sau țara în cauză a declarat țara închisă, agenția dvs. de turism va furniza serviciile pe care le-ați comandat. 

b) Dacă alegeți în avans să alegeți să nu participați la evenimentul sportiv pe care l-ați comandat , trebuie să respectați Termenii și condițiile generale ale agenției noastre de turism (secțiunea VIII, Politica de anulare), așa cum a fost acceptată la momentul comenzii.

c) Dacă țara în cauză este închisă sau se emite o interdicție de călătorie, agentul de turism FotbalTour.ro va contacta clienții afectați și va iniția o procedură de rambursare.

d) dacă organizatorul meciului anunță anularea meciului sau a meciului de portar închis, atunci FotbalTour.ro va contacta clienții afectați și va începe procedura de rambursare.
e) în caz de întrerupere a traficului, închiderea aeroporturilor internaționale, agentul de voiaj FotbalTour.ro va contacta clienții afectați și va iniția procedura de rambursare.
 1. Ați comandat serviciul de la un alt agent de turism?

În primul rând, asigurați-vă că compania cu care contractați îndeplinește cerințele legale pentru operarea unei agenții de turism și are o asigurare valabilă împotriva insolvenței agenției de turism. (Documentele de asigurare FotbalTour.ro se găsesc aici )

După ce sunteți sigur că aveți cerințele și asigurarea, vă puteți aștepta ca agentul de turism să acționeze în mod responsabil, așa cum este ilustrat în secțiunea 1.

Pe lângă asigurarea obligatorie de insolvență, agenția de turism FotbalTour.ro are o asigurare specială de călătorie, special destinată călătoriilor sportive, și o recomandăm tuturor pasagerilor interesați de un eveniment sportiv.

Pe lângă costurile de călătorie clasice asociate cu probleme medicale, acoperirea de asigurare acoperă anularea călătoriei și acoperă cheltuielile suportate în timpul unei șederi în caz de urgență (de exemplu, carantină).

 1. Cum să faci față situației actuale?

Apariția masivă a bolii în mass-media ridică mai multe întrebări în rândul oamenilor, rezumându-le pe cele mai importante.

 • Ce să faci? Să încercăm să rămânem liniștiți, nu să ne panicăm și stresul, deoarece acest lucru ne poate agrava sănătatea.
 • Cum să vă protejați de virus? Cu spălarea periodică a mâinilor, strănutul și tusea, utilizați un prosop de hârtie de unică folosință, susțineți-vă sistemul imunitar cu un stil de viață sănătos, deplasați-vă și mâncați sănătos.
 • Există un motiv pentru a preveni cumpărăturile în vrac pentru produse cu nevoi esențiale? Nu . Tabla face o senzație despre subiect, punând mai întâi articolele de vânător de senzații ieftine în loc de jurnalism de încredere.

Unde pot găsi informații fiabile?

 • Site-ul Serviciului Consular
 • medicul dumneavoastră (recomandare telefonică recomandată)

Sfatul nostru?

 • Credeți informații dintr-o sursă de încredere atunci când vă planificați călătoria în străinătate! Marea majoritate a țărilor europene rămân în siguranță. 
 • Bucurați-vă de furnizarea de informații de calitate și dovedite atunci când decideți următoarea călătorie sau vacanță, marea majoritate a țărilor rămân în siguranță.
 • Urmați practicile de bază de igienă care pot preveni răspândirea virusului sau a altor boli.
 • Îți plac ofertele din primul minut / ultim minut? Actualul coronavirus reduce cererea pentru vacanțe și tururi, reducând astfel prețurile pentru aceste servicii. Din oferta FotbalTour.ro vă recomandăm voucher  cadou speciale

Cu FotbalTour nu ne poate opri nimic din lume ca să urmărim echipa noastră favorită în direct pe stadion !!!! Cu FotbalTour.ro nu există viață fără fotbal

Viața este mai frumoasă cu fotbal !