Clienții FotbalTour.ro au mereu alături ”un înger păzitor”

Echipa FotbalTour.ro a dobândit o experiență îndelungată în turismul sportiv din întreaga lume. Cel mai des, excursiile noastre sunt la meciuri de fotbal din Europa. Vă putem pregăti însă, fără probleme, și excursii complete la alte evenimente sportive. Clienții noștri au trăit atmosfera curselor din Formula 1, a Grand Slam-urilor din tenis sau a meciurilor de peste Ocean din NBA, NFL sau NHL. Cererea pentru excursii la alte sporturi crește în fiecare an, dar destinațiile fotbalistice dețin în continuare supremația în ofertele noastre. 

Bayern Mníchov vstupenky

În fiecare sezon, călătorim cu grupuri mai mici sau mai mari de clienți, în special la Barcelona, Madrid, Londra, Manchester, Liverpool, Milano sau München. În aceste orașe europene se află cele mai mari echipe de fotbal din lume. 

Călătoria la meciurile echipelor preferate ale clienților noștri este un lucru pe care îl tratăm cu cea mai mare seriozitate. Cu mult timp înainte, găsim abordarea potrivită pentru fiecare client și personalizăm excursia de la primul până la ultimul detaliu. Suntem atenți la alegerea orelor potrivite pentru decolare și aterizare, a hotelului ideal și a categoriei dorite pentru biletele de meci. În majoritatea excursiilor, clienții noștri sunt întâmpinați de un ghid în orașul desfășurării meciului. 

IMG_20151120_075414

Ghidul

Bazați pe experiența a sute de excursii, încercăm să ne îmbunătățim constant serviciile și să ridicăm standardele pentru ghizii noștri. Colegii noștri locuiesc în orașele în care se joacă meciurile, iar clienții noștri beneficiază astfel de informații valoroase despre ceea ce are de oferit orașul respectiv. 

Principalele atribuții ale ghidului care îi însoțește pe clienți în orașul desfășurării meciului sunt:

  • organizarea transferului de la aeroport la hotel și retur, a transferului de la hotel la stadion etc. 
  • asistarea clienților la cazarea în hotel (check-in)
  • livrarea la hotel / înmânarea personală a biletelor de meci în orașul desfășurării meciului
  • sfaturi practice despre transportul public, restaurante bune sau alte posibilități de petrecere a timpului liber în centrul orașului
  • organizarea vizitării stadionului, a obiectivelor turistice sau a altor atracții din oraș.
  • pregătirea unui program suplimentar, conform dorințelor clientului
  • însoțirea clienților în timpul excursiei
  • în situații neprevăzute, ghidul este întotdeauna gata să ajute clientul

image004

Rolul ghidului este unul dintre motivele care i-au făcut pe clienții noștri să beneficieze de serviciile noastre. S-a întâmplat de câteva ori ca, în timpul excursiei, clienților să le fie furat portofelul care conținea și actele personale. Fie din cauza neatenției sau a pericolelor prezente uneori într-un mare oraș, rezultatul este același – drumul la poliție. În acest caz, ghidul este persoana ideală, de care fiecare client beneficiază în prețul excursiei. Știm din experiență că rezolvarea acestor probleme fără ajutorul unui vorbitor fluent al limbii respective este deseori o experiență neplăcută care, de multe ori, nu duce la rezultatul scontat. 

Pe baza feedback-ului oferit de clienți, am aflat că ghidul joacă deseori rolul de ”înger păzitor” la fața locului, departe de casă. Bineînțeles că sunt și clienți care își organizează programul separat și folosesc la minimum serviciile ghidului. Aceștia se întâlnesc cu ghidul doar pentru livrarea biletelor, la hotel sau în alt loc dinainte stabilit. Există desigur o diferență dacă la excursie participă un grup mic de clienți sau este vorba de zeci/sute de clienți. Ne străduim însă să ne asigurăm că toți clienții sunt satisfăcuți în egală măsură. Cu toate acestea, îi rugăm pe clienți să țină cont că ghidul (sau chiar mai mulți ghizi, pentru excursiile mai mari) nu poate fi în mai multe locuri odată, să aștepte grupul și să respecte programul dinainte stabilit.

Clienți de toate tipurile călătoresc cu agenția noastră de turism pentru a trăi experiențe sportive. Unii doresc să exploreze orașul singuri, iar alții apreciază faptul că sunt însoțiți de un ghid cu experiență. FotbalTour este soluția ideală pentru toți.