Ce se întâmplă acum în Catalonia? Doar lucruri frumoase! :)

Desigur că mulți dintre voi au auzit despre evenimentele din Catalonia, din ultimul timp. Epicentrul este în Barcelona, destinația preferată a clienților noștri. Dacă aveți de gând să evadați la vreme bună într-unul din cele frumoase orașe din Europa, următoarele rânduri vă sunt adresate.

Ce se întâmplă acum în Catalonia? 

Catalonia încearcă de mult timp să își obțină independența față de Spania și să devină un stat de sine stătător. Un număr semnificativ de catalani sprijină separarea față de Spania și sunt interesați de transformarea regiunii într-un stat independent. Ceea ce se menționează mai puțin în mass-media este numărul considerabil de catalani care își doresc să rămână în Spania.

Ca partener oficial al clubului, nu lipsim de la nici un meci de acasă al Barcelonei, iar acest lucru este evidențiat de numărul din ce în ce mai mare de clienți care merg la meciurile Barcelonei. La meciul cu Olympiacos, 50 de clienți FotbalTour au fost în tribune, iar la meciurile cu Malaga și Sevilla, am avut 40, respectiv 110 clienți din toate țările FotbalTour.

La meciul cu Sporting, s-au înscris deja 30 de clienți, iar meciul cu Celta Vigo va fi urmărit din tribunele Camp Nou de peste 100 de clienți FotbalTour.

Vi se poate întâmpla ceva la Barcelona? 

Adevărul este că, în ciuda dorinței de independență a catalanilor, ceea ce ne liniștește este faptul că locuitorii Barcelonei nu visează la independență în orice condiții. Siguranța familiei lor și stabilitatea este pe primul loc, mai presus de orice. 

Barcelona este probabil cea mai importantă atracție turistică a Spaniei, iar localnicii sunt conștienți de acest lucru. Capitala Cataloniei este un oraș sigur care își așteaptă turiștii și le propune locuri superbe de vizitat și, printre altele, o echipă cu fotbal de 5 stele. Situația tensionată din ziua referendumului a fost o excepție care este foarte improbabil să se repete.

Vedetele Barcelonei vor să continue să joace și își doresc ca stadionul să fie plin la fiecare meci. Situația s-a calmat și viața de zi cu zi și-a reluat mersul normal la Barcelona.

La meciul cu Sevilla, o ploaie puternică și-a făcut apariția în timpul meciului.

În concluzie, care este lucrul cel mai rău care vi se poate întâmpla la Barcelona? Vă puteți trezi uzi ciuciulete pe stadion! 🙂

Merită să trăiți experiența specială? Cu siguranță! 

Prší-neprší, na Camp Nou fandíme bez prestávky. Klobúk dolu pred fans Blaugranas!

Posted by FutbalTour.sk on Saturday, 4 November 2017