Când mergeți la Barcelona, alegeți partenerul oficial al clubului

Din 2014, FotbalTour a devenit partenerul oficial de ticketing al unuia din cele mai mari cluburi din lume, FC Barcelona. Acest lucru înseamnă că FotbalTour are prioritate la achiziționarea biletelor furnizate de FC Barcelona, înainte de punerea lor în vânzare, în mod oficial. Veți regăsi acest avantaj în fiecare ofertă de excursie sau de bilete la meciurile de acasă ale catalanilor.

FC Barcelona este simbolul Cataloniei, iar motto-ul ”Mes que un club” (Mai mult decât un club) este concis și faimos în lumea întreagă. Unul dintre cele mai bogate și mai de succes cluburi din istoria fotbalului, Barcelona are zeci de milioane de fani pe toate continentele și este unul din cele mai valoroase branduri din sport.

Toți clienții FotbalTour.ro se pot bucura de avantaje variate și oferte speciale, datorită acestui parteneriat exclusiv. Garantăm bilete la cele mai bune prețuri pentru meciurile Barcelonei din Primera Division, Champions League sau Copa del Rey (Cupa Spaniei). Colaborarea directă cu staff-ul clubului este garanția 100% a încrederii în plata și primirea biletelor.

De asemenea, vă putem asigura bilete VIP, cu care puteți să vă bucurați de meci într-un mod comfortabil, să degustați specialități catalane și să discutați pe diverse teme cu legendele clubului sau cu fani veniți din toată lumea. Trăiți pe viu fotbalul spectaculos dintr-o altă perpectivă. Biletele VIP vă asigură diverse avantaje: intrare separată pe stadion, o gamă variată de feluri de mâncare de calitate în lojele moderne VIP, posibilitatea de a vă plasa logo-ul firmei dumneavoastră pe locuri, bilete sau pe pereții lojei VIP și programul oficial al meciului.

CampNou-vstupenky

CELE MAI TARI MECIURI DIN SEZONUL 2017/2018:

Bineînțeles, principala atracție a sezonului este celebrul El Clasico, meciul cu marea rivală, Real Madrid. Pachetul complet al excursiei la cel mai urmărit derby al planetei se regăsește în oferta FotbalTour.ro de la prețul de 990 €. Prețul excursiei include biletul de avion, cazarea la un hotel de 4 stele (cu posibilitate de upgrade la 5 stele), biletul de meci, transferul de la aeroport la hotel și retur, serviciile unui ghid și, cel mai important, o experiență de neuitat!

În afară de bătălia cu Real, Barcelona mai are în Primera meciuri tari pe Camp Nou cu Atletico, Sevilla și Valencia. 

Barcelona-camp-nou-choreo

Bucurați-vă de un meci minunat și de atmosfera fantastică de pe cel mai mare stadion din Europa – Camp Nou, faceți un tur al stadionului și alegeți-vă suvenirul preferat din magazinul oficial al clubului. Descoperiți unul din cele mai fermecătoare orașe mediteraneene, savurați o cină într-un restaurant tipic catalan, delectați-vă cu un spectacol de flamenco, profitați de sfaturile delegatului nostru experimentat care trăiește chiar la Barcelona și bucurați-vă de excursia perfectă cu FotbalTour.ro.

barcelona-sagrada

Vă oferim vacanța de familie ideală, călătoria de afaceri perfectă, un weekend prelungit sau un concediu odihnitor în încântătoarea Barcelona. Cel mai puternic campionat din lume este în plină desfășurare. Cu FotbalTour, aveți șansa de a-i vedea de aproape pe Messi și Suarez și de a trăi pe viu spectacolul oferit de unii dintre cei mai talentați fotbaliști ai planetei.

***OFERTA COMPLETĂ DE EXCURSII LA BARCELONA***