Călătorii sigure cu FotbalTour.ro: Oferim cea mai optimă asigurare

Călătorii sigure cu FotbalTour.ro: Oferim cea mai optimă asigurare

FotbalTour.ro lucrează cu parteneri de încredere. Pentru a crea cele mai sigure și cele mai bune condiții posibile pentru călătoria dvs., asigurarea de călătorie face parte și din serviciul nostru. 

MetLife compania de asigurări, care este unul dintre liderii organizației internaționale de asigurare, am început colaborarea noastră. Se concentrează, printre altele, pe furnizarea întreprinderilor și persoanelor fizice cu o gamă largă de produse și servicii inovatoare, susținute de o putere financiară excepțională.

Datorită acestui fapt, milioane de clienți din întreaga lume se bazează pe el pentru diferite nevoi. Compania oferă o gamă largă de servicii de asigurare, inclusiv asigurare de viață și accidente.

Prin urmare, oferta noastră exclusivă include  o asigurare de călătorie peste medie , care este disponibilă la un preț de 3,50 euro / persoană / zi.
Asigurarea este adaptată pentru călătorii de fotbal și sport, precum și specificul acestora. Acoperă și rambursează până la 90% din anulare, pe lângă asigurarea standard de călătorie .

Important: asigurarea este pentru persoanele cu vârste cuprinse între 0 și 79 de ani.(această limită de vârstă se aplică întregii perioade asigurate) 

 

Anularea poate fi cauzată de circumstanțe neprevăzute, cum ar fi întârzieri ale aeronavelor sau circumstanțe care nu se află sub controlul asiguratului (decesul unui membru al familiei apropiate, boală, accident, accident de mașină la aeroport etc.). La cerere specială , de asemenea, oferim o asigurare de călătorie specială pentru 3,50 euro / persoană / zi. Această asigurare specială acoperă lupta împotriva terorismului și starea de urgență în țară.  Dacă optați pentru o asigurare specială de călătorie, veți fi acoperit în cazul evenimentelor neașteptate menționate anterior, precum amenințarea terorismului și starea de urgență în țară.

Conținutul asigurării:

Ce Acoperă  asigurarea

Fiecare client va primi un certificat de asigurare înainte de începerea călătoriei , în care se va preciza cu cine să contacteze în caz de urgență sau îngrijiri medicale.

Certificat de garanție în caz de faliment al agenției de turism

Citiți Termenii și condițiile generale aici.

Document de informare privind asigurarea de călătorie în grup

Lasă-ți grijile deoparte și îndreaptă-te spre experiența sport de neuitat!

(la un meci Bayern Munchen Germania mai mult de 60 clienți )

AC Milan: Juventus (110 clienți)

Barcelona: Atletico Madrid (150 de clienți)