Cadoul perfect de Crăciun pentru fani

Dacă ieșim la plimbare în aceste zile, simțim din ce în ce mai mult cum se apropie Crăciunul. Ne gândim tot mai des la seara de Crăciun, colindele răsună prin case și magazine, iar zăpada s-a așternut deja în unele locuri din țară. Spiritul Crăciunului ne învăluie de fiecare dată într-o atmosferă relaxată care ne face să ne gândim la cadoul potrivit de Crăciun pentru cei apropiați. Dacă printre cei dragi se află și iubitori ai fotbalului, inspirați-vă pentru cadoul perfect de Crăciun din oferta noastră de excursii la fotbal. Relaxați-vă și alegeți pe îndelete cadoul preferat.

1. Excursie la un meci din Premier League

Cel mai tare campionat din lume oferă dueluri de tradiție între mari echipe, precum și meciuri decisive pentru titlu sau pentru calificarea în cupele europene. Atmosfera specifică meciurilor din Anglia nu poate fi descrisă în cuvinte și trebuie trăită măcar o dată-n viață. Vă recomandăm cel mai tare meci din istoria Angliei, Manchester United – Liverpool, un meci cu casa închisă pe Anfield, Liverpool – West Ham sau o excursie de week-end la Londra, unde puteți merge chiar la 2 meciuri. Trebuie doar să alegeți între meciurile de acasă ale lui Arsenal, Chelsea sau Tottenham.

2. Excursie la un meci din Primera Division

Barcelona este cea mai populară destinație pentru clienții noștri, iar acest lucru nu reprezintă o surpriză. Combinația între orașul fermecător, vremea excelentă și echipa condusă de Messi și Suarez îi face pe mulți să aleagă excursia pe țărmul Mediteranei. Profitați de oferta noastră și veniți cu noi pe cel mai mare stadion din Europa.

Vă invităm să veniți alături de noi la Madrid să descoperiți unul din cele mai frumoase orașe din Europa. Veți avea ocazia să trăiți atmosfera specială de pe Bernabeu. Madridul vă va surprinde la fiecare pas prin farmecul său. Superbul Palat Regal este cel mai mare din Europa, iar Puerta del Sol, Plaza Mayor, muzeul Prado sau parcul Retiro vă vor încânta. Ghidul nostru din Madrid va fi alături pentru a vă dezvălui secretele orașului.

3. Excursie la un meci din Serie A
Legendarul San Siro se va transforma într-un vulcan cu 80.000 de oameni la meciul Milan – Inter. Ghidul nostru din Milano va adăuga o notă personală excursiei. Cu ajutorul său, veți descoperi un oraș plin de istorie și locuri minunate, veți afla unde se află restaurantele în care puteți savura cea mai delicioasă pizza, care sunt cele mai bune locuri pentru cumpărături sau cum să evitați aglomerația din muzee.

4. Excursie la un meci din Bundesliga

Vă invităm să veniți alături de noi la un meci din Bundesliga să descoperiți campionatul cu cea mai mai mare medie de spectatori din Europa, acolo unde stadioanele sunt mereu pline, iar fanii fac o atmosferă senzațională. Bayern este marea favorită în fiecare an, iar Borussia Dortmund este principala contracandidată a bavarezilor.

Acestea sunt doar câteva exemple care vă pot inspira pentru alegerea cadoului cu care să vă surprindeți familia, prietenii sau colegii de Crăciun. Dacă ezitați încă în privința cadoului, contactați-ne. Vă vom ajuta cu plăcere să alegeți cadoul potrivit pentru cei dragi.

Iar dacă doriți să oferiți un cadou cu adevărat original, vă putem oferi cu drag un card cadou inscripțonat cu dedicația aleasă chiar de dumneavoastră pe care să-l dăruiți în seara de Crăciun.

Vă dorim să aveți parte de un Crăciun minunat alături de persoanele dragi din viața dumneavoastră.

Din dragoste pentru fotbal!