Audi Cup 2017

Turneul verii se apropie. Audi Cup va începe pe 1 august la München și reprezintă cel mai tare turneu amical din 2017. 

Echipe din cele mai tari 4 campionate ale lumii vor lua parte la Audi Cup. În acest an, BayernAtletico MadridLiverpool și Napoli se vor bate pentru trofeu în capitala Bavariei.

marek hamsik neapol akcia gol

La München, vom avea parte de mult fotbal, dar și de multe oportunități de a vizita lucruri interesante, de a mânca bine și de a trăi experiențe unice. München este al treilea cel mai mare oraș ca mărime din Germania, după Berlin și Hamburg. Este străbătut de râul Isar. München este alegerea numărul 1 a nemților în privința condițiilor de trai. Capitala Bavariei este centrul arhitectural, bancar și turistic al Germaniei.

Liverpool-v-Man-Utd8 anfield

Avantajele excursiei: fotbal de calitate și frumusețea München-ului

„Scopul principal al echipelor nu este neapărat câștigarea turneului, ci practicarea unui fotbal spectaculos și lipsit de încrâncenare. Fotbaliștii arată la acest turneu tot ceea ce știu să facă. Fac spectacol și îi încântă pe fani. Audi Cup este turneul ideal pentru cei care iubesc fotbalul frumos jucat într-o atmosferă relaxată“ spune Matej Očenáš, directorul și fondatorul FutbalTour.sk, compania din Slovacia care deține FotbalTour.ro și alte 4 agenții de turism sportiv în Austria, Elveția, Cehia și Ungaria.

audicup mnichov allianz arena

FotbalTour.ro este singura agenție din România specializată în turism sportiv. Anul acesta, vă oferim așadar în deschiderea sezonului posibilitatea de a participa la cel mai tare turneu de fotbal din această vară. După aceea, vă invităm pe cale mai mari și mai frumoase stadioane ale Europei. Suntem specializați în excursii la meciurile lui Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Borussia, Bayern, Milan și Juventus.

mnichov-panorama

Oferta excursiei la Audi Cup (2 nopți la hotel și bilete la toate cele 4 meciuri), o găsiți AICI.